Hiphop/Street dance


 Klassene er fulle av god stemning og energi og energisk musikk. 

Dansesjangeren er tett knyttet opp mot hip hop musikk, noe som gjør fokuset veldig dynamisk, lekende og musikalsk. I disse timene gjelder det om å virkelig dyrke bevegelsesglede. Hip hop har mange undersjangere innenfor danseverdenen: street, house, old school, poping, locking, lyrical hip hop med mer. Det blir ofte brukt elementer og inspirasjon fra disse ulike underkategoriene, alt etter hvem som underviser klassen. 


Hiphop 1-2. og 3-4.klasse

Hiphop 1-2. og 3-4.klasse er for elver som ikke har danset før eller danset litt. Her vil du få innføring i forskjellige hiphopstiler, danseglede og koreografi. Timer varer i 60 minutter og vil bestå av oppvarming, hiphopøvelser og koreografier. 


Hiphop 5-7.klasse

Hiphop 5-7.klasse er for elver som ikke har danset før eller danset litt. Her vil du få innføring i forskjellige hiphopstiler, danseglede og koreografi. Timer varer i 60 minutter og vil bestå av oppvarming, hiphopøvelser og koreografier.


Hiphop ungdom/voksne 

Hiphop ungdom/voksne er for deg som har danset litt eller mye. Vi vil ha fokus på basic trinn og groove innenfor de urbane stilene og koreografi. 

Timen varer i 60 min. 

Påmelding

Meld deg på her. Du vil snart motta en bekreftelse på e-post.