Klassisk ballett

Klassisk ballett er grunntrening til all type scenisk dans og bevegelse. Her lærer eleven disiplin og teknikk, som gir større utviklingsmulighet i all type dans. Elevene får flott holdning og grasiøsitet som man har glede av hele livet. Klassene inneholder teknikk som gir styrke og kroppskontroll, økt koordinasjon, mykhet og musikalsk innsikt. Elevene får en gradvis opplæring fra de enkleste posisjoner til avansert teknikk.


Klassisk ballet 1-2 og 3-4. klasse

Klassisk ballett 1-2,3-4 og 5-7.klasse er for elever som ikke har danset ballett før eller har danset litt. Her vil de få innføring i ballettens grunnprinsipper og teknikk. De vil få danseglede, fysisk trening og mestring. Danseklassene varer i 60 minutter og vil bestå av barre, senterøvelser og koreografi. Klassisk ballet 5-7.klasse

Klassisk ballett 1-2,3-4 og 5-7.klasse er for elever som ikke har danset ballett før eller har danset litt. Her vil de få innføring i ballettens grunnprinsipper og teknikk. De vil få danseglede, fysisk trening og mestring. Danseklassene varer i 60 minutter og vil bestå av barre, senterøvelser og koreografi. 


Klassisk ballett 8-10. klasse

Klassisk ballett 7-9. klasse er for elever som ikke har danset eller danset en del før. Her vil de få innføring i ballettens grunnprinsipper og teknikk. Her vil du få god oppfølging og få utviklet ditt danserepertoar og teknikk. Danseklassene varer i 60 minutter og vil bestå av barre, senterøvelser og koreografi.


Påmelding

Meld deg på her. Du vil snart motta en bekreftelse på e-post. Skriv fult navn på eleven, adresse og hvilket tilbud påmeldingen gjelder.