Pedagoger og instruktører

Geir Baldersheim Leirvåg

Daglig leder / Dansepedagog

Geir Baldersheim Leirvåg er utdannet danser og pedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo. Han underviser i alle dansesjangrene på ÅDS og jobber også på Fagerlia videregående skole. Han jobber også som danser og er danser for Kompani Haugesund. Geir har undervist på mange forskjellige steder, nivåer og aldre. Han har vært mentor for UKM i Ålesund og Møre og Romsdal sin fylkesmønstring. Han har også Trener 1 og 2 kurs fra Norgesdanseforbund. Geir jobber også som koreograf og har koreografert for flere videregående skoler, Putti Plutti Plott m.m

Polaire Ble

Danselærer

Polaire Ble underviser i forskjellige hiphop-sjangre på Ålesund Dansestudio. Hun underviser også på forskjellige dansestudioer i Ålesund og omegn. Hun har tatt diverse trenerkurs gjennom Norges Danseforbund innen hiphop og andre sjangre. 

Polaire har deltatt på UKM og Soul Session som utøver, instruktør/veileder i flere år. Hun har også konkurrert innen hiphop og vunnet flere konkurranser nasjonalt. Hun har også vært med på Fagerspill Ålesund. 


Ida Wågsholm

Danselærer

Ida Wågsholm har gått på danselinjen ved Fagerlia videregående skole og studert dans videre på Bårdar. Hun driver også på med drill og er trenger for Spjelkavik Drillklubb. Ida underviser i klassisk ballett 1-7. klasse. 

Sofie Nerhus

Danseinstruktør

Sofie Nerhus er danseelev ved Fagerlia videregående skole. Hun har tidligere undervist barnedans, jazzdans og hiphop for barn. På Ålesund Dansestudio skal hun undervise i barnedans og jazz for barn. Oftest underviser Sofie sammen med Eira. Danseinstruktørene arbeider tett med dansepedagogene for å gi best mulig undervisning. De får tett oppfølging av pedagogene med tanke på pedagogikk, tilrettelegging og mentoring. 

Eira Olsen

Danseinstruktør

Eira Olsen er tidligere danseelev ved Fagerlia videregående skole. Hun har tidligere undervist barnedans, jazzdans og hiphop for barn. På Ålesund Dansestudio skal hun undervise i barnedans og jazz for barn. Oftest underviser Sofie sammen med Eira. Danseinstruktørene arbeider tett med dansepedagogene for å gi best mulig undervisning. De får tett oppfølging av pedagogene med tanke på pedagogikk, tilrettelegging og mentoring.