Pedagoger og instruktører

Geir Baldersheim Leirvåg

Daglig leder / Dansepedagog

Geir Baldersheim Leirvåg er utdannet danser og pedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo. Han underviser i alle dansesjangrene på ÅDS og jobber også på Fagerlia videregående skole. Han jobber også som danser og er danser for Kompani Haugesund. Geir har undervist på mange forskjellige steder, nivåer og aldre. Han har vært mentor for UKM i Ålesund og Møre og Romsdal sin fylkesmønstring. Han har også Trener 1 og 2 kurs fra Norgesdanseforbund. Geir jobber også som koreograf og har koreografert for flere videregående skoler, Putti Plutti Plott m.m

Polaire Ble

Danselærer

Polaire Ble underviser i forskjellige hiphop-sjangre på Ålesund Dansestudio. Hun underviser også på forskjellige dansestudioer i Ålesund og omegn. Hun har tatt diverse trenerkurs gjennom Norges Danseforbund innen hiphop og andre sjangre. 

Polaire har deltatt på UKM og Soul Session som utøver, instruktør/veileder i flere år. Hun har også konkurrert innen hiphop og vunnet flere konkurranser nasjonalt. Hun har også vært med på Fagerspill Ålesund. 


Veslemøy Odland

Danselærer

Veslemøy Odland er utdannet fra KHiO med en bachelor i jazzdans. Etter endt utdanning har hun vært å oppleve som danser i «Fèerie» ved Moulin Rouge, meddanser i flere program av Skal vi danse og Århundretsstemme, og som danser i Show de Vida, Kompani Haugesund og Frikar X. 

På Ålesund dansestudio skal hun undervise klassisk ballet, jazz, hiphop og urban contemporary.

Eira Weiberg Olsen

Danseinstruktør

Eira Weiberg Olsen er danseelev ved Fagerlia videregående skole. Hun har tidligere undervist i barnedans, jazzdans og hiphop for barn. På Ålesund Dansestudio skal hun undervise i barnedans, hiphop, jazz og ballett for barn. Oftest underviser Eira sammen med Sofie. Danseinstruktørene arbeider tett med dansepedagogene for å gi best mulig undervisning. De får tett oppfølging av pedagogene med tanke på pedagogikk, tilrettelegging og mentoring.

Sofie Nerhus

Danseinstruktør

Sofie Nerhus er danseelev ved Fagerlia videregående skole. Hun har tidligere undervist barnedans, jazzdans og hiphop for barn. På Ålesund Dansestudio skal hun undervise i barnedans, hiphop, jazz og ballett for barn. Oftest underviser Sofie sammen med Eira. Danseinstruktørene arbeider tett med dansepedagogene for å gi best mulig undervisning. De får tett oppfølging av pedagogene med tanke på pedagogikk, tilrettelegging og mentoring.