PEDAGOGER OG INSTRUKTØRER

Geir Baldersheim Leirvåg

Styreleder / Eier / Dansepedagog

Geir Baldersheim Leirvåg er utdannet danser og pedagog fra Kunsthøgskolen i Oslo. Han underviser i alle dansesjangrene på ÅDS og jobber også på Fagerlia videregående skole. Han jobber også som danser og er danser for Kompani Haugesund. Geir har undervist på mange forskjellige steder, nivåer og aldre. Han har vært mentor for UKM i Ålesund og Møre og Romsdal sin fylkesmønstring. Han har også Trener 1 og 2 kurs fra Norgesdanseforbund. Geir jobber også som koreograf og har koreografert for flere videregående skoler, Putti Plutti Plott m.m

Elisabeth Steffensen

 Daglig leder / Eier / Teaterpedagog

Elisabeth har sin teaterutdannelse fra Rose Bruford College i London, Høgskolen i Volda, NTNU i Trondheim samt praktisk pedagogisk utdanning fra Høgskulen i Volda. Hun har mange års erfaring som både teaterpedagog og regissør og har jobbet 10 år ved Jugendteateret  og har hatt regi på «Putti Plutti Pott» og andre store produksjoner, samt ansvar for musikalgruppen. Hun har også jobbet i 6 år som lærer for dramalinja ved Ålesund Vgs og vært dramalærer ved Ålesund fengsel. Elisabeth er også Improvisatør ved Ålesund improteater.

Sandra Lyshagen Stette

Danselærer

Sandra Lyshagen Stette begynte å danse ballett da hun var 4 år. Senere begynte hun også å danse stepp, riverdance og hiphop. Hun har fullført alle eksamenene i RAD (Royal Academy og Dance) systemet til og med Intermediate, og steppeksamen i ISTD systemet til og med Intermediate. Videre har hun gått på danselinjen ved Fagerlia Videregående Skole og har siden den gang drevet med dans både i Ålesund og i Ørsta. Som utøvende danser og koreograf har hun vært med på ulike prosjekter, storproduksjoner og oppsetninger. Hun har også en bachelor og er utdannet barnehagelærer og arbeider som pedagog i barnehage.

Antonia Genta

Dansepedagog

Antonia Genta er utdannet danselærer og yogalærer. Hun har gått danselinjen på Fagerlia og danselinjen på Trøndertun folkehøgskole Hun har en Bachelor i dance and performing arts fra Liverpool Institute for performing arts (LIPA) og Praktisk pedagogisk utdanning fra NTNU i Trondheim. I 2014 tok hun yogalærer utdannelse i Costa Rica og har siden da undervist yoga på forskjellige kurs og workshoper. Hun har flere års erfaring med undervisning i alle aldre, både voksen og barn i både dans og yoga. 

Karoline Moldskred

Danselærer

Karoline har gått på danselinja ved Fagerlia videregående skole og undervist på Å Studios før. Her har hun undervist i jazzdans. Karoline er utdannet barneskolelærer og undervist på flere skoler i Ålesund. 

Josefine Rødal Tomren

Danseinstruktør

Josefine har gått på danselinja på Fagerlia deretter har hun reist verden rundt og tatt flere dansekurs. Når hun var på utveksling i Berkeley ble hun sertifisert zumbainstruktør i San Jose og nå skal hun ha kurset dance cardio hos Å studio!

Susanne S. Myklebust

Teaterintruktør

Susanne S Myklebust har drevet med teater i 8 år og går på dramalinja ved Ålesund videregående. Hun skal være assistent for de yngste elevene våre på teaterlek.

Hedda Finnvik

Danseinstruktør

Hedda skal undervise i barnedans på Å Studio. Hun går nå på danselinja ved Fagerlia videregående skole. Hun har vært med på UKM flere ganger og gått på kulturskolen på Vestnes. 

Sofie Skogvoll

Danseinstruktør

Sofie skal undervise i barnedans på Å Studio. Hun går nå på danselinja ved Fagerlia videregående skole. Hun har vært med på UKM flere ganger og gått på kulturskolen på Vestnes. 

Josefin Hide

Danse- og teaterinstruktør

Josefin skal undervise i  teaterlek og barnedans på Å Studio. Hun går nå på danselinja ved Fagerlia videregående skole.