YOGA & DANCE CARDIO

Vil du trene med musikk?

Vi tilbyr klippekort til disse timene her. Hvis du ikke kan bli med på alle, kan du bli med på noen. Prisliste er lenger ned på denne siden. Hvis du ønsker klippekort, skriv dette i kommentaren på påmeldingsskjemaet. 

Yoga

Yoga er noe som passer for alle og er et fantastisk supplement for annen trening i tillegg til å være en utrolig bra tilskudd i en stresset hverdag. Desse yogatimene vil være en flow basert/dynamisk yoga stil med fokus på flyt, styrke og fleksibilitet samt fokus på avspenning, pust og meditasjon. Timen passer for alle som har drevet med noe trening, dans eller yoga fra før men timen tilpasses etter behov til deltakerne. Timene varer i 60 minutter og vil inneholde kort meditasjon/pusteøvelser, solhilsener og andre yogaøvelser og en kort deilig avspenning på slutten. 

Dance cardio

Dette er en gøy treningstime som passer for alle uansett dansenivå, og der får du lære moves man senere kan ta med seg ut på dansegulvet! Stikkord for kurset: morsomt, mye hofter, svetting og gangsperre dagen der på.


Betalingssatser pr. semester, våren 2023

1 time pr. uke

Gjelder alle gruppetimer pr.elev.

1 999 NOK

2 timer pr. uke

Gjelder alle gruppetimer pr.elev.

2 999 NOK

Klippekort 10. ganger

Klippekort er for Dance Cardio og Yoga timene hos oss.

1 100 NOK

Klippekort 15. ganger

Klippekort er for Dance Cardio og Yoga timene hos oss.

1 600 NOK